Babakan, Ciwaringin, Cirebon

Babakan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciwaringin, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Babakan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanCiwaringin




Gnome-home.svg