Babakan, Sumber, Cirebon

Babakan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sumber, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Babakan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanSumber




Gnome-home.svg