Babakanjaya, Parung Kuda, Sukabumi

désa di Sukabumi, Jawa Barat

Babakanjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Parung Kuda, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Babakanjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanParung Kuda




Gnome-home.svg