Babakanlor, Cikedal, Pandéglang

Babakanlor nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cikedal, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.

Désa  Babakanlor
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCikedal



Gnome-home.svg