Babakansari, Bantarujeg, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Babakansari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bantarujeg, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Babakansari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanBantarujeg




Gnome-home.svg