Babasan jeung Paribasa - 1

Babasan jeung Paribasa - 1 nyaéta pedaran anu ditulis dina basa Sunda ku Ajip Rosidi. Ieu buku pedaran téh dipedalkeun munggaran taun 2005 ku penerbit Kiblat Buku Utama.

Babasan jeung Paribasa - 1  
PanulisAjip Rosidi
NagaraIndonésia
BasaBasa Sunda
Rupapedaran
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2005


Nulis.jpg