Babelan Kota, Babelan, Bekasi

désa di Bekasi, Jawa Barat

Babelan Kota nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Babelan, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Babelan Kota
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanBabelan




Gnome-home.svg