Babura, Medan Baru, Medan

Babura nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Baru, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Babura
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Baru

Citakan:Medan Baru, Medan


Gnome-home.svg