Babussalam, Bukit, Bener Meriah

Babussalam nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bukit, Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Babussalam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBener Meriah
KacamatanBukit

Citakan:Bukit, Bener Meriah


Gnome-home.svg