Babussalam, Teluk Dalam, Simeulue

Babussalam nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Teluk Dalam, Kabupatén Simeulue, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa Babussalam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténSimeulue
KacamatanTeluk Dalam

Citakan:Teluk Dalam, Simeulue


Gnome-home.svg