Bacang, Blangkejeren, Gayo Lues

Bacang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Blangkejeren, Kabupatén Gayo Lues, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Bacang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténGayo Lues
KacamatanBlangkejeren

Citakan:Blangkejeren, Gayo Lues


Gnome-home.svg