Bada Timu, Jangka, Bireuen

Bada Timu nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Jangka, Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Bada Timu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
KacamatanJangka

Citakan:Jangka, Bireuen


Gnome-home.svg