Badak, Dabun Gelang, Gayo Lues

Badak nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Dabun Gelang, Kabupatén Gayo Lues, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Badak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténGayo Lues
KacamatanDabun Gelang

Citakan:Dabun Gelang, Gayo Lues


Gnome-home.svg