Badak Bejuang, Tebing Tinggi Kota, Tebing Tinggi

Badak Bejuang nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Tebing Tinggi Kota, Kota Tebing Tinggi, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Badak Bejuang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaTebing Tinggi
KacamatanTebing Tinggi Kota

Citakan:Tebing Tinggi Kota, Tebing Tinggi


Gnome-home.svg