Baet, Baitussalam, Aceh Besar

Baet nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Baitussalam, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Baet
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanBaitussalam

Citakan:Baitussalam, Aceh Besar


Gnome-home.svg