Bagan Arya, Tanjung Tiram, Batu Bara

Bagan Arya nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Tanjung Tiram, Kabupatén Batu Bara, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Bagan Arya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténBatu Bara
KacamatanTanjung Tiram

Citakan:Tanjung Tiram, Batu Bara


Gnome-home.svg