Bagan Bilah, Panai Tengah, Labuhanbatu

Bagan Bilah nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Panai Tengah, Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Bagan Bilah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu
KacamatanPanai Tengah

Citakan:Panai Tengah, Labuhanbatu


Gnome-home.svg