Bagan Kuala, Tanjung Beringin, Serdang Bedagai

Bagan Kuala nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tanjung Beringin, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Bagan Kuala
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanTanjung Beringin

Citakan:Tanjung Beringin, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg