Bagelen, Gedong Tataan, Pesawaran

Bagelen nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gedong Tataan, Kabupatén Pesawaran, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Bagelen
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesawaran
KacamatanGedong Tataan

Citakan:Gedong Tataan, Pesawaran


Gnome-home.svg