Bah, Ketol, Aceh Tengah

Bah nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Ketol, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Bah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanKetol

Citakan:Ketol, Aceh Tengah


Gnome-home.svg