Bah Kerapuh, Dolok Masihul, Serdang Bedagai

Bah Kerapuh nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok Masihul, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Bah Kerapuh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanDolok Masihul

Citakan:Dolok Masihul, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg