Bah Sidua-dua, Serba Jadi, Serdang Bedagai

Bah Sidua-dua nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Serba Jadi, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Bah Sidua-dua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanSerba Jadi

Citakan:Serba Jadi, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg