Baharu, Susoh, Aceh Barat Daya

Baharu nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Susoh, Kabupatén Aceh Barat Daya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Baharu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat Daya
KacamatanSusoh

Citakan:Susoh, Aceh Barat Daya


Gnome-home.svg