Bahgie Bertona, Bandar, Bener Meriah

Bahgie Bertona nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bandar, Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Bahgie Bertona
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBener Meriah
KacamatanBandar

Citakan:Bandar, Bener Meriah


Gnome-home.svg