Bahung Sibatu-batu, Sei Dadap, Asahan

Bahung Sibatu-batu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Dadap, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Bahung Sibatu-batu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanSei Dadap

Citakan:Sei Dadap, Asahan


Gnome-home.svg