Baja Dolok, Sipispis, Serdang Bedagai

Baja Dolok nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sipispis, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Baja Dolok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanSipispis

Citakan:Sipispis, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg