Baja Kuning, Tanjung Pura, Langkat

Baja Kuning nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tanjung Pura, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Baja Kuning
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanTanjung Pura

Citakan:Tanjung Pura, Langkat


Gnome-home.svg