Bajamas, Sirandorung, Tapanuli Tengah

Bajamas nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Sirandorung, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Bajamas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanSirandorung

Citakan:Sirandorung, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg