Bandpass filter (LPF) idéal nyaéta filter nu mibanda fungsi transfer atawa réspon frékuénsi:

HBPF

Amplitudo jeung fase HBPF digambarkeun saperti di handap ieu:

Réspon frékuénsi bandpass filter

Baca ogéÉdit

RujukanÉdit

  1. Hsu, Hwei P., Schaum's Outline of Théory and Problems of Analog and Digital Communications, McGraw Hill, 1993