Buka ménu utama

Filter nyaéta hiji sistem nu réspon frékuénsina, , mibanda harga-harga nu penting ngan dina pita-pita frékuénsi tinangtu. Filter biasana digolongkeun jadi low pass (ngaliwatkeun frékuénsi handap), high pass (ngaliwatkeun frékuénsi luhur), bandpass (ngaliwatkeun pita frékuénsi tinangtu), atawa bandstop (nolak pita frékuénsi tinangtu).

Tempo ogéÉdit

RujukanÉdit

  1. Hsu, Hwei P., Schaum's Outline of Théory and Problems of Analog and Digital Communications, McGraw Hill, 1993