Filter (pamrosésan sinyal)

Filter nyaéta hiji sistem nu réspon frékuénsina, , mibanda harga-harga nu penting ngan dina pita-pita frékuénsi tinangtu. Filter biasana digolongkeun jadi low pass (ngaliwatkeun frékuénsi handap), high pass (ngaliwatkeun frékuénsi luhur), bandpass (ngaliwatkeun pita frékuénsi tinangtu), atawa bandstop (nolak pita frékuénsi tinangtu).[1]

Tempo ogéÉdit

RujukanÉdit

  1. Hsu, Hwei P., Schaum's Outline of Théory and Problems of Analog and Digital Communications, McGraw Hill, 1993
  1. "Bag Filter Indonesia". Titan Filter (dalam id-ID). Diakses tanggal 2021-11-29.