Bandstop filter (BSF) idéal nyaéta filter nu dirarancang pikeun nolak ngan sinyal-sinyal dina pita-pita frékuénsi tinangtu antara wc1 jeung wc2 sarta ngaliwatkeun komponen-komponen sesana tanpa distorsi. Fungsi transfer atawa réspon frékuénsi BSF idéal nyaéta:

HBSF - HBPF

Amplitudo jeung fase HBSF digambarkeun saperti di handap ieu:

Réspon frékuénsi BSF

Baca ogéÉdit

RujukanÉdit

  1. Hsu, Hwei P., Schaum's Outline of Théory and Problems of Analog and Digital Communications, McGraw Hill, 1993