Buka ménu utama
The death of ghatotkacha.jpg

Barbarika atawa Barbri mangrupa salah sahiji inohong dina wiracarita Mahabarata.[1] Manéhna katuliskeun salaku inohong penting dina éta carita.[1] Manéhna mangrupa budak nu kakenal ti pajuang gedé Gatotkaca.[1] Gatotkaca mangrupa budak ti Bima jeung Hidimba.[1] Déwa Siwa geus mikeun tilu anak panah sampurna nu boga kawasa naklukkeun alam dunya. Sedengkeun Déwi Agni geus ngaanugrahkeun busur ka menéhna.[1]

ReferensiÉdit

  1. a b c d e (en)Barbari - if he had fought the Mahabharat war (diakses ping 14 November 2015)