Batutulis, Bogor Selatan, Bogor

Batutulis nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Bogor Selatan, Kota Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Batutulis
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBogor
KacamatanBogor Selatan



Gnome-home.svg