Buka ménu utama

Binangadua, Silangkitang, Labuhanbatu Kidul

Binangadua nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Silangkitang, Kabupatén Labuhanbatu Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Binangadua
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Labuhanbatu Kidul
Kacamatan Silangkitang

Citakan:Silangkitang, Labuhanbatu Kidul


Gnome-home.svg