Buka ménu utama

Binangadua, Silangkitang, Labuhanbatu Kidul

Binangadua nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Silangkitang, Kabupatén Labuhanbatu Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Binangadua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kidul
KacamatanSilangkitang

Citakan:Silangkitang, Labuhanbatu Kidul


Gnome-home.svg