Buka ménu utama
Bangun buleudan kalayan radius r

Dina élmu ukur, buleudan (basa Indonesia: bola) nyaéta bangun rohang tilu diménsi anu dijieun ku sajumlah bunderan nu teu kaitung nu boga radius sarua panjang sarta museur dina hiji titik anu sarua.

Rumus buleudanÉdit

Lega beungeutÉdit

 

Eusi (volume)Édit