Buka ménu utama

Cangkang nyaèta alat paragi pambungkus atau ngambungkus barang. Biasana ngagunakeun(daun,kertas dsb).[1]

RujukanÉdit

  1. "Arti kata bungkus - Kamus Besar Bahasa Indonesia (KBBI) Online". kbbi.web.id. Diakses tanggal 2019-02-16.