Page Modul:Message box/ambox.css has no content.

Cangkang nyaéta alat paragi pambungkus atau ngambungkus barang. Biasana ngagunakeun(daun,kertas dsb).[1]

Rujukan

édit
  1. "Arti kata bungkus - Kamus Besar Bahasa Indonésia (KBBI) Online". kbbi.web.id. Diakses tanggal 2019-02-16.