Carécét (id: saputangan) nyaéta lawon nu bentukna kotak nu sarua sisina, ilahar dibabawa dina saku, dipaké pikeun kaberesihan diri, saperti ngusap leungeun atawa nyingsring tina irung, atawa pikeun kaperluan éstétika saperti hiasan dina saku.

Linen handkerchief

Carécét bodas kungsi dipaké ogé dina perang salaku simbol atawa tanda sumerah éléh.

Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantuanna didagoan pikeun narjamahkeun.

RujukanÉdit

Tempo ogeÉdit

Tumbu luarÉdit