Buka ménu utama
Carlo Ancelotti 2012-01-02

Carlo Ancelotti (Babar di Reggiolo, Italia tanggal 10 Juni 1959).[1] Manéhna nyaéta mantan pamaén bal nu ayeuna boga profesi salaku tukang ngalatih.[1] Salaku pamaén, Ancelotti tampil 26 kali jeung timnas Italia jeung miluan dina ajang Piala Dunia 1986 jeung 1990.[2] Manéhna ngamimitian karir maén dina taun 1976 jeung Parma.[2] Dina 1979, manéhna pindah ka AS Roma, maén salaku pamaén tengah bari jadi kaptén.[2] Dina taun 1987 nepi ka 1992, manéhna maén di AC Milan.[2] Salaku pelatih, Ancelotti mangrupa hiji tina 6 pelatih nu meunangkeun Liga Champions salaku pamaén jeung Pelatih.[2] Pangalaman kapelatihan Ancelotti dimimitian saprak ngalatih Reggiana dina taun 1995.[rujukan?] Di taun mimiti éta manéhna hasil mawa kleub éta promosi ka Serie A.[2]

ReferensiÉdit

  1. a b (id)Carlo Ancelotti (diakses 18 Januari 2016)
  2. a b c d e f (id)Carlo Ancelotti (diakses 17 Januari 2016)