1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

10 Juni nyaéta poé ka-161 dina sataun (ka-309 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 204 poé.

KajadianÉdit

  • 671 – Kaésar Tenji ti Jepang ngenalkeun jam cai (clepsydra) nu nelah ku Rokoku. Alat nu bisa ngitung wanci jeung jam, ditempatkeun di Ibu Kota Otsu.
  • 1190Frederick I Barbarossa tilelep di Leuwi Saleph (kiwari Turki) nalika mingpin pasukanna ka Yerusalem.

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit