Buka ménu utama
Ngeunaan sadaya mahluk hirup nu daharna daging, tingali Karnivora
Carnivora
Temporal range: 42–0 Ma
Eosén Tengah nepi ka Kiwari
Lodaya Cina Kidul
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Mammalia
Infrakelas: Eutheria
Superorder: Laurasiatheria
Order: Carnivora
Bowdich, 1821
Famili

Carnivora (ti Basa Latin carō (carn-) "daging", + vorāre "teureuy") ngawengku kira-kira 280 jenis mammalia. Carnivora mangrupa ordo nu pangragamna dina sagi ukuran ti sadaya ordo mammalia, ti Mustela nivalis nepi ka Ursus maritimus jeung Mirounga leonina.


Tumbu kaluarÉdit

Wikipustaka mibanda tulisan nu leuwih lengkep ngeunaan ieu dina kaca

Citakan:Mammals