Ngeunaan sadaya mahluk hirup nu daharna daging, tingali Karnivora
Carnivora
Temporal range: 42–0 Ma
Eosén Tengah nepi ka Kiwari
Stud 327 with Blesbuck.jpg
Lodaya Cina Kidul
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Filum:
Kelas:
Infrakelas:
Superordo:
Ordo:
Carnivora

Bowdich, 1821
Famili

Carnivora (ti Basa Latin carō (carn-) "daging", + vorāre "teureuy") ngawengku kira-kira 280 jenis mammalia. Carnivora mangrupa ordo nu pangragamna dina sagi ukuran ti sadaya ordo mammalia, ti Mustela nivalis nepi ka Ursus maritimus jeung Mirounga leonina.


Tumbu kaluarÉdit

Wikipustaka mibanda tulisan nu leuwih lengkep ngeunaan ieu dina kaca

Citakan:Mammals