Ngeunaan sadaya mahluk hirup nu daharna daging, tingali Karnivora

Carnivora (ti Basa Latin carō (carn-) "daging", + vorāre "teureuy") ngawengku kira-kira 280 jenis mammalia. Carnivora mangrupa ordo nu pangragamna dina sagi ukuran ti sadaya ordo mammalia, ti Mustela nivalis nepi ka Ursus maritimus jeung Mirounga leonina.

Carnivora
Temporal range: 42–0 Ma
Eosén Tengah nepi ka Kiwari
Lodaya Cina Kidul
Klasifikasi ilmiah e
Karajaan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Mammalia
(unranked): Carnivoraformes
Ordo: Carnivora
Famili


Tumbu kaluar

édit
 
Wikibook logo
Wikipustaka mibanda tulisan nu leuwih lengkep ngeunaan ieu dina kaca

Citakan:Mammals