Cengkaréng Barat, Cengkaréng, Jakarta Barat

Cengkaréng Barat nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cengkaréng, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Cengkaréng Barat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Barat
KacamatanCengkaréng



Gnome-home.svg