Buka ménu utama
Chugoku region, Japan.

Wewengkon Chūgoku (中国地方 Chūgoku-chihō?) atawa wewengkon San'in-San'yō (山陰山陽地方 San'in san'yō-chihō?) nyaéta wewengkon pangkulonna di Honshū, pulo Jepang panggedéna. Wewengkon ieu ngawengku Hiroshima, Yamaguchi, Shimane, Tottori, jeung Okayama.

Tempo ogéÉdit

Tumbu kaluarÉdit

RujukanÉdit