Buka ménu utama

Cherly Yuliana Anggraini, mindeng dilandi Cherly 'ChiBi' gumelar di Pekanbaru, Riau, 21 Juli 1991; umur 28 taun, nyaéta pamingpin ti grup vokal Cherry Belle ti Indonésia.

Cherly Yuliana Anggraini
Gumelar Pekanbaru Bandéra Indonésia Indonésia
21 Juli 1991 (1991-07-21) (yuswa 28)
Nami lian Cherly ChiBi
Pacabakan Panyanyi, Model
Taun aktif 2010-ayeuna

Eusi

DiskografiÉdit

Pilem televisiÉdit

PilemÉdit

TelevisiÉdit

Acara realitasÉdit

Tumbu kaluarÉdit