Buka ménu utama

Ciandum, Cipatujah, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Ciandum nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipatujah, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ciandum
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanCipatujah



Gnome-home.svg