Buka ménu utama

Cianjur, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia


Cianjur nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cianjur

Peta lokasi Kacamatan Cianjur
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Cianjur
Camat
Lega 26,14 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 164.753 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

 

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang