Cianjur, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Cianjur nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cianjur
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega26,14 Kilométer pasagi
Pangeusi164.753 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.01

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit