Buka ménu utama

Ciantra, Cikarang Selatan, Bekasi

désa di Bekasi, Jawa Barat

Ciantra nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikarang Selatan, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ciantra
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanCikarang Selatan



Gnome-home.svg