Buka ménu utama

Ciawi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciawi, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ciawi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanCiawi



Gnome-home.svg