Buka ménu utama

Ciawi, Palimanan, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Ciawi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Palimanan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ciawi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanPalimanan




Gnome-home.svg