Ciawi, Patia, Pandéglang

Ciawi nyaéta salasahiji kalurahan di Kacamatan Patia, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]

Kalurahan  Ciawi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanPatia



Gnome-home.svg
  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745