Buka ménu utama

Ciawiasih, Susukanlebak, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Ciawiasih nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Susukanlebak, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ciawiasih
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanSusukanlebak




Gnome-home.svg